Carrefoursa Karavan Sattı

Carrefoursa Karavan Sattı
CarrefourSA'nın Beylikdüzü'nde 11 milyon lira yatırımla yenileyerek hizmete açtığı Marmara Park CarrefourSA Hiper'de Türkiye'de bir "ilk"e imza atılarak karavan satışı yapıldı

İSTANBUL (AA) - Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, toplam 8 bin 500 metrekarelik alanıyla Beylikdüzü'nün "en büyük" hipermarketi olma özelliğine sahip olan Marmara Park CarrefourSA Hiper'de bir "ilk"e imza atarak karavan satışı gerçekleştirdi.

Şirket açıklamasına göre, CarrefourSA'nın Beylikdüzü'nde 11 milyon lira yatırımla yenileyerek hizmete açtığı Marmara Park CarrefourSA Hiper, ilk gününde tüketicilerden büyük ilgi gördü.

Marmara Park CarrefourSA Hiper'de, Türkiye'de bir "ilk" olarak markette karavan satışı yapıldı.

Açılışın gerçekleşmesiyle Marmara Park CarrefourSA Hiper'de sadece 2 saat içinde 60 adet 55 inç televizyon, 600 bavul, 150 drone, bin orkide ve 2 bin kalanchoe çiçek satıldı. Gün boyu devam eden kampanyalarla Marmara Park CarrefourSA Hiper, açılış gününde 1 milyon liradan fazla satış yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı, açılışın ardından tüketicilerin ilgisine ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"Beylikdüzü'nün en büyük ve en çeşitli ürüne sahip hipermarketini hizmete açtık. Marmara Park CarrefourSA Hiper'de bir markette rastlayabileceğinizden çok daha fazlası bulunuyor. Bu hipermarketi kurgularken hem bölgeyi hem de bölgedeki tüketici ihtiyaçlarını analiz ettik. Bu doğrultuda teknoloji, ev tekstili ve tatilcilere yönelik farklı ürünlere yer verdik. Örneğin, ilk kez bir markette karavan satışı gerçekleştirdik. Droneleri kutusunda değil, deneyerek satın alabileceğiniz bir kafes oluşturduk. Yine ihtiyaçlar doğrultusunda yüzlerce üründe büyük indirim yaptık. Hipermarketlerimizi yenilemeye ve tüketicilerimize çiçekçi, kuaför, çocuk oyun alanı gibi yenilikler sunmaya devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.