Çatalcaspor, Pfdk'ya Sevk Edildi

Çatalcaspor, Pfdk'ya Sevk Edildi
İSTANBUL (AA) - Dersimspor ile yapacağı Spor Toto 3. Lig 2. Grup'un 34. ve son hafta maçına geciken Çatalcaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK)...


İSTANBUL (AA) - Dersimspor ile yapacağı Spor Toto 3. Lig 2. Grup'un 34. ve son hafta maçına geciken Çatalcaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Çatalcaspor'un Dersimspor müsabakasına "belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesi" nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Tunceli Atatürk Stadı'nda dün oynanması gereken karşılaşma için Elazığ'dan Tunceli'ye giden Çatalcaspor kafilesi, Tunceli-Elazığ kara yolu üzerindeki Til Köprüsü altına tuzaklanan el yapımı patlayıcı nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatılan yolda beklemek zorunda kalmıştı.

Çatalcaspor, yaklaşık bir saat süren patlayıcı imha çalışması nedeniyle Dersimspor karşılaşmasına gecikmiş, bunun üzerine müsabaka tatil edilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.