Çatılardan Gelen Tehlike

Çatılardan Gelen Tehlike
Seydişehir'de geçtiğimiz haftaya kadar çok sert devam eden kış aylarında, bir kaç gündür güneşin kendini göstermesi sonrası...

Seydişehir'de geçtiğimiz haftaya kadar çok sert devam eden kış aylarında, bir kaç gündür güneşin kendini göstermesi sonrası havanın yumuşaması ile birlikte çatılarda biriken kar kütlelerinin eriyerek düşmesi büyük tehlike yaratıyor. Özellikle bina altlarındaki araçlar ve dükkanlara ait tente ve sundurmalar eriyen kardan nasibini alıyor. Yetkililer yüksek binaların yanından geçerken dikkat edilmesi gerektiğini ve mümkün olduğunca araçları bu binalara yakın yere park etmeme konusunda uyarıyor.

Bu yıl yaşanan yoğun kar yağışı sonrası ilçe merkezinde çatılarda yer yer bir metreyi bulan, biriken karlar güneşin kendini göstermesi ile erimeye başladı. Bu karlar çatılardan kütle halinde düşerek tehlike yaratıyor.

Bazen bir araca, bazen dükkanların tende ve sundurmasına kimi zamanda vatandaşların kullandığı yola ve kaldırımlara düşüyor. 

Vatandaşların ise bu konuda son derece dikkatli olması gerekiyor. (Süleyman Sayan)

Haberin Videosu için tıklayınız

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.