Çatlak ayakla Avrupa Şampiyonası'nı hak etti

Çatlak ayakla Avrupa Şampiyonası'nı hak etti
Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda çatlak ayakla şampiyon olan Mersinli sporcu Ünal Alkayış Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda çatlak ayakla şampiyon olan Mersinli sporcu Ünal Alkayış, sakatlığı geçmemesine rağmen mücadele ettiği Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda da birinci olarak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Mart ayında Marmaris'te düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele ederken sol ayağından sakatlanan ve buna rağmen 4 maça daha çıkarak şampiyon olan 23 yaşındaki Ünal, şampiyona sonrasında sol ayak tarak kemiğinin çatlak olduğunu öğrendi.

Kendisiyle aynı sporu yapan ağabeyi ve eşiyle memleketi Mersin'e döndükten sonra ayağını alçıya aldıran Ünal Alkayış, bir sonraki şampiyona için de antrenmanlarına devam etti.

Ünal Alkayış, 18-22 Mayıs tarihlerinde Samsun'da düzenlenen Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası'na da tam olarak iyileşmeyen çatlak ayağıyla katılıp 75 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Ünal, bu başarısıyla da ekim ayında düzenlenecek Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.