Cavaliers ilk maçı farklı kazandı

Cavaliers ilk maçı farklı kazandı
- Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors'ı 31 sayı farkla yenerek NBA Doğu Konferansı final serisinde durumu 1-0'a getirdi

ANKARA (AA) - Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Toronto Raptors'ı 115-84 yenen Cleveland Cavaliers, Doğu Konferansı finalinde 1-0 öne geçti.

NBA'de play-off'lara tek maçla devam edildi. Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors'ı konuk ettiği Doğu Konferansı final serisi ilk maçını 115-84 kazandı ve seride 1-0 üstünlük yakaladı. Önceki iki turu 4-0 ile geçen Cavaliers, 2012 play-off'larına 10'da 10'la başlayan San Antonio Spurs'ten bu yana üst üste 9 galibiyet alan ilk takım oldu.

Cavaliers'ın skor yükünü 27 sayı, 5 asistle oynayan Kyrie Irving ve 24 sayı, 6 ribaunt üreten LeBron James çekti. Kevin Love 14 sayı ve kenardan oyuna giren Richard Jefferson 9 sayı, 11 ribauntluk katkı yaptı.

Raptors'ta ise DeMar DeRozan 18 sayı, 5 asist ve Bismack Biyombo 12 sayıyla mücadele etti.

NBA play-off'larına, Golden State Warriors ile Oklahoma City Thunder arasındaki Batı Konferansı final serisi 2. maçıyla devam edilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.