Çayıralan'a Adalet Sarayı yapılacak

Çayıralan'a Adalet Sarayı yapılacak
Çayıralan ilçesine Adalet Srayı yapılacağı bildirildi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesine Adalet Sarayı yapılacağı bildirildi.

AK Parti Çayıralan İlçe Başkanı Arif Akpınar, yaptığı açıklamada, Çayıralan Adalet Sarayının ihalesinin 7 Haziranda yapılacağını söyledi.

Uzun çalışmalar ve takipler sonucunda adalet sarayına Çayıralan'ın kavuşacağını ifade eden Akpınar, "Adliyemiz bilindiği üzere hükümet konağı içerisinde yer alıyordu. Müstakil, kendine ait bir yeri yoktu. Adliye kapandı kapanacak dedikodularına son veren bu süreç, partili partisiz tüm vatandaşlarımız için sevindirici bir gelişme olmuştur. Yapılacak olan ihalenin ardından yer teslimi yapılarak, ilgili firma tarafından temeli atılarak adiye binamızın yapımına başlanılacaktır" şeklinde konuştu.

Kollektif etkileri olan bu kurumların, gerek hizmet gerek istihdam, gerekse güvenlik açısından son derece önemli olduğunu belirten Akpınar, şöyle dedi:

"Yapılan bu hizmetler, devletimizin ve hükümetimizin, vatandaşının yanında ve hizmetinde olduğunun bir göstergesidir. Bu sebeple burada görev yapacak hakim, savcı, adliye personelimize ve avukatlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Akpınar, bu hizmetin gerçekleştirilmesinde çaba gösteren başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, milletvekillerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.