ÇAYKUR'un hedefi Arap ülkeleri

ÇAYKUR'un hedefi Arap ülkeleri
ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu:- "Katar'da bayilik anlaşması yaptık. Hedefimiz, diğer Arap ülkeleriyle birlikte Katar'da da ÇAYKUR markasını en üstlere taşımaktır"

RİZE (AA) - ÇAYKUR, dünya çay pazarında söz sahibi olma yolundaki çalışmalarını sürdürüyor.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Katar'da bayilik anlaşması yaptıklarını, çay ve "Didi"nin Katar pazarına verilmeye başlandığını bildirdi.

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Sütlüoğlu, "Son yıllarda ticari anlamda dünyanın cazibe merkezi haline gelen Katar'da da yaptığımız çalışmalar neticesinde sonuca ulaştık. Amaco Trading Company Qatar firması ile bayilik anlaşmasına vardık ve şu anda Katar'da çay ve Didi ürünlerimizin satışı yapılmaktadır." ifadesini kullandı.

Sütlüoğlu, bundan sonraki aşamada hedeflerinin pazardaki paylarını artırmak olduğunu, diğer Arap ülkeleriyle birlikte Katar'da da ÇAYKUR markasını en üstlere taşımak istediklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.