ÇDSO'dan "Kadınlar Günü" konseri

ÇDSO'dan "Kadınlar Günü" konseri
ADANA (AA) - Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), "Kadınlar Günü" konseri düzenleyecek.ÇDSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Büyükşehir...

ADANA (AA) - Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO), "Kadınlar Günü" konseri düzenleyecek.

ÇDSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Büyükşehir Konser Salonu'nda, 11 Mart Cuma günü saat 20.00’de, vokalist Seran Bilgi’nin katılımıyla "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla "Kadınlar Günü Konseri" yapılacak.

ABD'li besteci Kim Shaenberg’in yöneteceği bu özel konserde, ÇDSO ve Bilgi, Adanalı sanatseverlere en beğenilen pop ve caz şarkılarından örnekler sunacak.

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ İzmir Rafinerisi'nde çalışan kimya mühendisi Seran Bilgi, çok küçük yaşta piyano derslerine başladı. Ancak ortaokul ve lise yıllarında kendisine daha uygun olduğunu düşünerek gitara geçti. Bilgi, yükseköğretimi sırasında 3 yıl şan dersi aldıktan sonra "Sun Shine Band" grubunun kadrosuna girdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.