CEBİNDE 779 ADET UYUŞTURUCU HAPLA YAKALANDI

CEBİNDE 779 ADET UYUŞTURUCU HAPLA YAKALANDI
İstanbul'dan geldiği Samsun'da yolcu otobüsünden inerken gözaltına alınan bir gencin üzerinde 779 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

- İstanbul'dan geldiği Samsun'da yolcu otobüsünden inerken gözaltına alınan bir gencin üzerinde 779 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olay, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'ndeki Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda İstanbul'dan Samsun'a gelen 29 yaşındaki Y.K.'yi yolcu otobüsünden indiği sırada gözaltına aldı. Y.K.'nin üzerinde yapılan aramada cebinde iki ayrı poşet içinde toplam 779 adet extacy uyuşturucu hap bulundu. KOM Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlı, hapları İstanbul'dan tanımadığı bir kişiden satın aldığını ve kendisi kullanmak için getirdiğini öne sürdü. İfadesi alınan Y.K., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren zanlı, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.