Çelik NISSAN Kent Plaza’da araç severlerle buluşuyor!

Çelik NISSAN Kent Plaza’da araç severlerle buluşuyor!
Çelik NISSAN, e-POWER teknolojisini içinde barındıran 3 tane aracını tanıtmak amacıyla Kent Plaza AVM’de standını açtı. Çelik NISSAN bütün araç meraklılarını bu standa davet ediyor

Çelik NISSAN bünyesine kattığı verimli ve doğa dostu olan e-POWER teknolojili araçlarını tanıtmak amacıyla Kent Plaza AVM’de standını açtı. Çelik NISSAN Satış Danışmanı Can Erdoğan, e-POWER teknolojili araçların özelliklerinden bahsetti. Can Erdoğan, “Kent Plaza AVM’de bugün ve yarın araç tanıtımımız mevcut. Araçlarımız segmentine göre değişiyor. B, C VE D segmentli JUKE, YENİ QASHQAI ve YENİ X-TRAIL olarak küçükten büyüğe 3 tane aracımızı burada tanıtıyoruz. QASHQAI ve X-TRAIL modellerimiz hem standart benzinli hem de tam elektrikli fakat şarj edilmeyen e-POWER dediğimiz teknolojiye sahip. Aracın içerisinde bir jeneratör motoru bulunuyor. Bu sayede araç bataryalarını dolduruyor ve araç elektrikle ilerliyor. Biz buna e-POWER diyoruz. Aslında elektriğe geçmeden önceki son adım diyebiliriz. Bu insanları elektrikli araca alıştıran bir teknoloji. Fakat NISSAN bunu yaparken insanların menzil kaygısıyla veya şarj etme problemleriyle uğraşmasını istememiş. e-POWER, çok daha verimli, yakıt tüketimi ve emisyon oranları çok düşük fakat performansı çok yüksek bir araç. e-POWER araçlarımız şu anda segmentinde en az yakıt tüketen ve en güzel performansı veren araçlardır. Bunun sebebi araçların gücünü elektrikten almasından kaynaklanıyor. QASHQAI ve X-TRAIL’de de e-POWER var. X-TRAIL’deki e-POWER 4x4 seçeneğini barındırmakla birlikte bu araç D segmentli bir araba. Hatta bu araç Türkiye Otomobil Gazetecileri Derneği tarafından 2023’te yılın otomobili seçildi. X-TRAIL’in beygir gücü çok fazla, yakıt tüketimi rakiplerine oranla çok düşük bir araç. JUKE ise en küçük B segmenti olan bir aracımız. Turbolu bir araba olan JUKE modelinin sıfır yüz hızlanması 12 saniye civarında ve rakiplerine oranla atik olan, kullanışlı ve boş paketinde bile birçok özelliğin sunulduğu bir araçtır. Bu araç zaten yıllardan beri üretiliyor” diye konuştu.

40638e7b-0826-4b40-b7c3-d11266014ca2.jpg

‘BU TEKNOLOJİ GELECEĞE YÖNELİK BİR ADIM’

İnsanların Çelik NISSAN standına ve araçlarına çok yoğun bir ilgisi olduğunu belirten Can Erdoğan, “Burada e-POWER teknolojisini insanlara aktarmaya çalışıyoruz. Çünkü bu teknoloji geleceğe yönelik bir adım. Standımız Kent Plaza AVM’nin hemen giriş kısmında olduğu için araçlar insanların dikkatini çekiyor ve insanlar e-POWER teknolojisini çok merak ediyor. Biz de Çelik NISSAN olarak elimizden geldiğince bu teknolojiyi aktarmaya çalışıyoruz” dedi.

d1273a2d-4861-46ec-96f6-719757c478e4.jpg

ANKARA YOLUNDAKİ SHOWROOM’A HERKES DAVETLİ

Can Erdoğan, sıfır araç almak isteyen araç tutkunlarına şöyle çağrıda bulundu, “Çelik NISSAN, BÜSAN Sanayinin giriş kapısının sağ tarafında Ankara yolu üzerinde kalıyor. Bayilerimize bütün NISSAN meraklılarını ve sıfır araç almayı düşünen insanları bekliyoruz. Zaten bize gelen insanlar test sürüşü yaptıktan sonra aracı satın alıyorlar.”

bc7abb25-21a1-459d-ac29-f22156a94d18.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.