Celil Hekimoğlu’ndan Ekonomik Güvence

Celil Hekimoğlu’ndan Ekonomik Güvence
Trabzonspor’un yapılacak ilk genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Celil Hekimoğlu temaslarını sürdürüyor.İstanbul’da bulunan ve burada çeşitli görüşmeler yapan Hekimoğlu, Kuzey Yıldızı Taraftar...

Trabzonspor’un yapılacak ilk genel kurulunda başkan adaylığını açıklayan Celil Hekimoğlu temaslarını sürdürüyor.

İstanbul’da bulunan ve burada çeşitli görüşmeler yapan Hekimoğlu, Kuzey Yıldızı Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada Başkan İsmail Turgut Öksüz, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarla buluşan Hekimoğlu, camiaya yönelik birlik mesajları verdi.

Camianın neredeyse paramparça olduğunu, kulübün ise ekonomik çıkmazda bulunduğunu vurgulayan Celil Hekimoğlu, adaylık sürecini erken başlatmasının sebebini, "Camianın tüm kesimleriyle görüşebilmek" şeklinde özetledi.

Adaylığı son 1 yıldır ciddi şekilde düşündüğünü ve buna yönelik hazırlık yaptığını kaydeden Hekimoğlu, "Trabzonspor’un çözülmesi gereken acil ve ciddi iki meselesi var. Bunlardan ilki camianın bölünmüşlüğü. Bu bölünmüşlük içerisinde taraflar arasında gerginlik de söz konusu. Kesinlikle bu ortamı değiştirmeliyiz. Bir diğer mesele ise ekonomik çöküntü. Bununla ilgili de hem tespitlerimiz hem de projelerimiz var. Önce borcu yönetip ardından geliri artıracak modeller geliştireceğiz. Sadece şampiyonluğu düşünmek yetmez. Hem yarışacak hem de ekonomiyi sağlam temeller üzerine oturtacak hamleler yapacağız. Ekonomi bizim işimiz" diye konuştu.

Başkan Öksüz ise ziyaretinden dolayı Hekimoğlu’na teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi. Öksüz, Trabzonspor’a her anlamda katkı yapmayı hedefleyen bir dernek olduklarının da altını çizerek, bu anlayışlarından taviz vermeyeceklerini dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.