Cemaat ablalarının kimliği bu kolye mi?

Cemaat ablalarının kimliği bu kolye mi?
Darbeciler ve FETÖ’ye mensup kamu çalışanlarının üstlerinde ve özel kasalarında 1 dolarlık banknotlar bulunmuştu. FETÖ’nün kadın ayağı olan “abla”ların ise özel tasarım kolye kimlik olarak kullandığı iddia ediliyor

kolye.jpg

BU KOLYE KİMLİK Mİ?

FETÖ/PDY’nin kadın ayağı olan ‘abla’ların; iletişimlerini kolye, broş veya madalyon olarak kullandıkları bir obje ile sağlandıkları öğrenildi. Gazetemize bir okurumuz tarafından gönderilen fotoğraftaki objenin FETÖ’nün ablaları tarafından birbirlerini tanımaları için kullanıldığı dile getirildi. Bilindiği gibi darbe girişimine katılan askerler ve kamudaki diğer FETÖ’cülerde 1 dolarlık banknot bulunmuş, bu banknotların örgütsel kimlik olduğu deşifre edilmişti.

MÜTEVELLİ ABLALAR

Kadınların kullandığı broş veya madalyon tarzı bu objeyi ise mütevelli heyetteki ablaların kullandığı ifade ediliyor. Güvenlik güçlerinin tespitine göre “abla” olarak adlandırılan örgütün kadınları toplum içinde inançlı bir görüntü sergileyerek ‘himmet, yardım, kermes vb.’ gibi faaliyetlerle toplanan paraları örgütün sermaye şirketlerine aktararak para aklıyor. Ablalar, gerçek isimleriyle değil aldıkları bir ‘kod isim’le vatandaş ve FETÖ mensuplarıyla iletişim kuruyor.

ALTIN NESLİ BULUYOR!

FETÖ’nün en önemli ideolojik yayılma projesi olan ‘altın nesil’ oluşturma projesinde ablaların önemli roller üstlendiği, zeki çocukları kendi sistemlerine kattıkları, örgüte insan kaynağı temin ettikleri, zeki çocukların aileleriyle iletişime geçerek bu çocukları örgüte kazandırdıkları belirtiliyor. Üst düzey ‘abla’lar, FETÖ’nün amacı doğrultusunda açılan yurtdışındaki Türk okullarına ve ABD’de merkeze götürülüyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.