Ceo'lar Konser Verdi

Ceo'lar Konser Verdi
İş dünyasının liderleri "CEO Band-CEO'lar Sahnede" etkinliğinde müzik yeteneklerini sergiledi

İSTANBUL (AA) - İş dünyasının liderleri "CEO Band-CEO'lar Sahnede" etkinliğinde müzik yeteneklerini sergiledi.

Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen "CEO Band-CEO'lar Sahnede" etkinliğinde, Türk iş dünyasının tanınmış isimleri konser verdi.

yooistanbul'daki etkinliğin açılışında konuşan Vodafone Türkiye Kurumsal İş Birimi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Şahin, müziğin hem müşterilere sunulan bir hizmet olması hem de kent hayatındaki kültürel yeri açısından her zaman yatırım yaptıkları bir alan olduğunu ifade etti.

Şahin, 2010 yılından bu yana gerek resmi iletişim sponsoru oldukları İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın etkinlikleri, gerek gençlik markaları Vodafone FreeZone, gerekse de Vodafone Pass Müzik tarifeleriyle bu vizyonlarını hayata geçirdiklerini belirterek, bu özel etkinlikte de Türkiye'nin önde gelen CEO'larının müzik tutkusu ve heyecanını paylaşmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

yooistanbul projesini hayata geçiren Digicom Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit ise etkinliğe ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, insanlar arasında sevgi, saygı ve iletişimi destekleyecek ve çoğaltacak etkinliklerin içinde olamaya devam edeceklerini bildirdi.


- "Ecza Dolabı" ve "Grup Priz" konserleri


"CEO Band-CEO'lar Sahnede" etkinliğinde ilk olarak Eczacıbaşı Topluluğu çalışanlarının oluşturduğu ve Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan yönetimindeki "Ecza Dolabı" grubu sahne aldı.

Sahneye çıkan isimler arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, eski Petrol Ofisi CEO'su Gülsüm Azeri, Intel Türkiye CEO'su Yalım Eriştiren yer aldı.

Etkinlik, Panasonic Eco Solutions Türkiye Genel Müdürü Nusret Apaydın'ın yönettiği "Grup Priz" konseriyle son buldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.