Cephanelik gibi

Cephanelik gibi
Ahlak bürosu ekiplerinin aldığı bir ihbar üzerine Muhacir Pazarı diye adlandırılan bölgede yer alan eğlence mekanlarına yaptığı baskında çok sayıda silah ele geçirildi.

PUSULA HABER- ÖZEL 

 

Türkiye’ye kaçak yollardan giren Uganda uyruklu kadınların Muhacir Pazarı bölgesinde yer alan eğlence merkezlerinde izinsiz çalıştığı ihbarını alan Ahlak Büro ekipleri dün gece bölgedeki iki ayrı eğlence mekanına baskın düzenledi. Baskında her iki mekanda da çalışan kişilerin kaçak yollarla çalıştığı belirlenirken, gerekli işlemler için karakola götürüldüler. Uganda uyruklu iki kadın ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ekipler kaçak çalışma için baskın yaparken, mekanlarda ve araçlarda yapılan aramada küçük çaplı bir cephanelik buldu.

 

HER TÜRLÜ SUÇ ALETİ VAR

 

Polislerin yaptığı aramada mekanlar ve bir şahsa ait araçta çok sayıda silah ele geçirildi. Kullanıma hazır halde yedek fişekleriyle 4 adet pompalı ele geçiren polisler biri İsrail yapımı olmak üzere iki tabancayı da araç ve mekanlarda buldu. E.K. tüm silahların kendisine ait olduğunu iddia ederken, yapılan işlemlerinin ardından gözaltına alındı.(https://www.pusulahaber.com.tr/)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.