Cerablus Halkına Gıda Ve Giyim Yardımı

Cerablus Halkına Gıda Ve Giyim Yardımı
Keçiören Belediyesi ile İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Cerablus'ta 300 aileye gıda kolisi dağıtıldı, 200 çocuğa bayramlık hediye edildi

GAZİANTEP (AA) - Keçiören Belediyesi ile İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus'ta yaşayanlara gıda ve giysi yardımı yapıldı.

İyilikder Cerablus Koordinatörü Harun Siviş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'de yaşanan çatışma ortamından etkilenen sivillere yönelik yardım faaliyetlerinin 2011 yılından bu yana kesintisiz devam ettiğini söyledi.

Bayram öncesinde Suriyeli çocuklara kıyafet yardımında bulunulduğunu belirten Siviş, "Çocukların yüzünde bir tebessüm olmak istedik. "Çadırkentte kötü koşullarda barınan yaklaşık 300 aileye gıda kolisi yardımında bulunduk. Ayrıca yardım merkezimizden 200 çocuğa bayramlık elbise dağıttık. Çocukların sevincini görmeliydiniz. Suriye halkını yalnız bırakmayacağız. Anadolu'nun çeşitli yerlerinden maddi veya manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Özellikle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a katkılarından dolayı teşekkür eden Siviş, "Bölgeye yönelik yardımlarımız devam edecek. Aramıza çekilen bu sınırlar sunidir. Gönül coğrafyamızda bu sınırlar yoktur. Ramazanın son günü bugün Cerablus'ta 3 bin 500 kişilik iftar sofrası kuracağız. Hep birlikte iftar yapacağız." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.