Cerablus Sınırında Vatan Nöbeti

Cerablus Sınırında Vatan Nöbeti
Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Köprübaşı Hudut Karakolunda görevli askerler, ailelerinden uzakta nöbet tutarak Kurban Bayramı'nı karşıladı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki Köprübaşı Hudut Karakolunda görevli askerler, ailelerinden uzakta nöbet tutarak Kurban Bayramı'nı karşıladı.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ mensuplarından temizlenen Cerablus'u tepeden gören bir konuma sahip olan Köprübaşı Hudut Karakolunda görevli askerlerin vatan nöbeti, Kurban Bayramı'nda da devam etti.

Burada görevli askerler, ailelerinden uzakta bayramı karşılarken, Türkiye sınırına yönelik terör saldırısına karşı eller tetikte bekliyor.

Karakolda konuşlandırılan tank, uçaksavar ve radar sistemlerinin başında görevlerini yerine getiren askerler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ziyaretiyle moral buldu.

Mehmetçik ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Akar, askerlere evli olup olmadıklarını sordu. Akar, Mehmetçikle beraber yemek de yedi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.