Çerkezköy Kaymakamı Kubilay’dan Şampiyona Altın

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay’dan Şampiyona Altın
Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Tekvando Genç Kızlar Dünya 3’üncüsü Kübra Kepenek’i Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.Turkishopen-Uluslar Arası Açık Tekvando Dünya 3’üncüsü olan...

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Kaymakamı Metin Kubilay, Tekvando Genç Kızlar Dünya 3’üncüsü Kübra Kepenek’i Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Turkishopen-Uluslar Arası Açık Tekvando Dünya 3’üncüsü olan Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcusu Kübra Kepenek ve Antrenörü Bilal Güzel, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Ziyarete Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Gençlik Spor Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç de katıldı.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ziyarette kilosunda dünya üçüncüsü olan 13 yaşındaki Kübra Kepenek’i başarılarından dolayı tebrik etti ve Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Kaymakam Kubilay, "Başarılı bir sporcumuz olan öğrencimiz Kübra Kepenek 33 kiloda Turkishopen-Uluslar Arası Açık Tekvando Turnuvası’nda dünya 3’üncü olması bizleri son derece mutlu etti ve kızımız Kübra Kepenek bizlerin gururu oldu. Önceki başarılarına bir de dünya üçüncülüğünü eklemesinden onur duyduk. Böylesine önemli bir organizasyonda büyük bir başarıya imza atmış olan Kübra Kepenek’in bundan sonraki şampiyonalarda da aynı başarıyı sürdüreceğine inanıyorum. Kübra Kepenek’in Türkiye çapında ilçemizi temsil ederek, ilçemizin adını duyurarak elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı başta altın öğrencimiz Kübra Kepenek’i, eğitim öğretim gördüğü Nurullah Narin Orta Okul Müdürümüzü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzü ve Güzel Spor Kulübümüz Antrenörünü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kaymakam Kubilay, Çerkezköy’de sporun her dalının daha iyi yerlere gelmesi için kaymakamlık olarak gereken çalışmayı yaptıklarını da belirtti. Kaymakam Metin Kubilay, şampiyon sporcu Kübra Kepenek’e kendi elleriyle Cumhuriyet altını verdi.

Şampiyon sporcu Kepenek de Kaymakam Kubilay’a Tekvando Federasyonu’nun rozeti ile anahtarını hediye etti. Sporcunun antrenmanlarını sağlayan ve turnuvalara hazırlayan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ise, "Kübra Kepenek elde ettiği başarılarla ilçemizin olduğu gibi ilimiz Tekirdağ’ın ve hatta tüm Trakya’nın ismini büyük kitlelere duyuran bir sporcumuz oldu. Geçtiğimiz hafta İzmir’de yapılan Türkiye yarı final elemelerinde de güçlü rakiplerini yenerek kilosunda birinciliği elde etti. 15 Mart-20 Mart tarihlerinde Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Anadolu Yıldızları Şampiyonası’nda da kilosunda ilimizi temsil edecektir. Kübra bu şampiyona sonrasında Milli Takım kadrosunda yer alacak ve bundan böyle Milli Tekvandocu olarak tüm organizasyonlarda yer alacak olmasından da son derece mutluyuz ve gururluyuz. İnşallah Sivas’tan da madalyalarla dönecektir" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.