Çevik: Uzayı ayağa kaldırırız

Çevik: Uzayı ayağa kaldırırız
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Konyaspor’a verilen cezanın kabul edilemez olduğunu belirtirken, tüm kentin bu ceza karşısında tepkisini ortaya koyması gerektiğini söyledi

Sporun tanıtım ve bilinirlik anlamında çok önemli bir konumlandırmaya sahip olduğunu söyleyen Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik, Konya’nın son yıllardaki adımlarıyla sporda da marka olma yolunda önemli gelişim sağladığını dile getirdi. Uğur Özteke’nin Pusula TV’de hazırlayıp sunduğu Uğurlu Gündem’e katılan Çevik, Konya’nın cezaya karşı elbirliğiyle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

KONYASPOR SEVDASIYLA YAPALIM

Kentlerin tanıtımında, marka kent olma yolunda sporun en önemli unsurlardan biri olduğunu dile getiren Çevik, “Şehirlerin marka olmasındaki alt ana unsurlardan birisi de spordur. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için de spor önemlidir. Gençlerimiz bir yaşam biçimi olarak spor yapmalı. Yerel yönetimlerimiz spora hep bu yönden baktı ve müthiş tesisler oluşturdu” dedi. Konya aidiyeti hisseden herkesin takımının yanında olması gerektiğini dile getiren Çevik, “Konyaspor’da geçmişten bu yana hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Biz de en zor dönemlerde kulüp yöneticiliği yaptık. Bu şehre aidiyetten dolayı geçmişten bugüne hizmetler yapıldı. Konyaspor’u bir basamak yapıp da menfaat peşine düşmeyelim. Konyaspor için çalışalım. Konyaspor’u seviyorsak Konyaspor’un peşine düşelim” dedi.

HAKKANİYETLİ OLMALI

Konyaspor’a verilen cezanın kabul edilemez olduğunu belirten Çevik, Konya’nın dünyayı değil uzayı ayağa kaldırabilecek güçte olduğunu söyledi. Çevik, verilen cezanın hakkaniyetli olması gerektiğine dikkat çekerek, şöyle devam etti: “Spor herkesi ilgilendiren bir şeydir. Sporda siyaset olmaz, sporda fanatiklik olmaz, sporda ırkçılık olmaz, fikir farklığı olmaz. Çok ağır bir ceza.  Biz de gerekli girişimleri yapıyoruz. Konya’nın bireyleri olarak bu cezaya karşı çıkmalıyız. Beşiktaş’a verilen 1 maç ceza ise bize de 1 maç ceza verilmeli. Karşı taraftaki seyirci bizim taraftarımızı tahrik etti. Bu herkesin gözü önünde oldu. 1 maçtan fazlasına razı değiliz. Beşiktaş başkanı dünyaya ayağa kaldırırım diyor. Biz de kadim bir medeniyetin temsilcileriyiz. Değil dünyayı uzayı bile ayağa kaldırırız.” (Yunus Emre Avcı)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum