Çevre Ve Şehircilik Personeline Seminer

Çevre Ve Şehircilik Personeline Seminer
Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü personeline ‘Etkili İletişim ve Zaman Yönetimi, Kamu Görevlileri Etik Davranış İlke ve Kuralları ile Mobbingin Önlenmesi’ semineri verildi.Semineri, Çevre ve Şeh...

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü personeline ‘Etkili İletişim ve Zaman Yönetimi, Kamu Görevlileri Etik Davranış İlke ve Kuralları ile Mobbingin Önlenmesi’ semineri verildi.

Semineri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İç Denetçi ve Etik Eğiticisi Ahmet Sandal verdi. Diğer bir seminerde ise, İmar ve Planlamadan Sorumlu Şube Müdürlüğü personeline Jeoloji Mühendisi Mustafa Çevik tarafından, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda sunum yapıldı. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun amacı, kapsamı, yükümlülükleri, Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği sistemi ve güvenlik kültürü anlatıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliğinin çalışan ve işveren açısından önemi, kurulları ve görevleri, iş kazası ve meslek hastalıkları, kişisel koruyucu donamımlar, sağlık ve güvenlik işaretleri, ergonomi konuları hakkında bilgi verildi.

Seminer sonrasında İç Denetçi ve Etik Eğiticisi Ahmet Sandal, İl Müdürü Fikret Onhan ve İl Müdür Yardımcısı Mehmet Mustafa Altuğ tarafından personellere katılım belgesi verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.