Çeyrek final mücadelesi başlıyor

Çeyrek final mücadelesi başlıyor
Karatay Belediyesi’nin resmi kurumlar arasındaki dayanışmayı artırmak ve spora katkı sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Resmi Kurumlar arası Bahar Futbol Turnuvası çekişmeli bir şekilde devam ediyor.

Resmi kurumlarda çalışan personelin aralarındaki birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl on beşincisi düzenlenen ve 10 grupta 42 takımın mücadele ettiği ilk tur karşılaşmaları sona erdi. Grubunda birinci sırayı alan takımlar direkt, ikinci sırayı alan takımlar ise çekilen kura sonucu oynanan play-off maçları ile çeyrek finale yükselecek olan 15 takım belirlendi. Yapılan play-off maç skorları ise Kamu Hastaneleri Birliği 1- Karatay Belediyesi 2, TCDD Gar Müdürlüğü 2- Orman Bölge Müdürlüğü 4, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi 7- Demiryol Müdürlüğü 0 olarak belirlendi.Telekom İl Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü arasında gerçekleşecek maç ise 14 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Çeyrek Finale yükselen 16 takımın maçları 15 Mayıs Cuma günü başlayacak.

Yapılan maçların ardından 9 Haziran Salı günü oynanacak olan final maçı ile kazananlara kupaları verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.