Cezaevinden izinli çıktı Şişli ve Beyoğlu'nda 9 kapkaç yaptı (TIKLA&İZLE)

Cezaevinden izinli çıktı Şişli ve Beyoğlu'nda 9 kapkaç yaptı (TIKLA&İZLE)
Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde 4 gün içinde 9 ayrı kapkaç yapan hırsız, anbean güvenlik kameralarına poz verdi.

Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde 4 gün içinde 9 ayrı kapkaç yapan hırsız, anbean güvenlik kameralarına poz verdi. Emniyet güçleri tarafından suçüstü olarak yakalanan zanlının aynı suçtan tutuklu olduğu cezaevinden izin alarak çıktığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde 3 Aralık ve 7 Aralık tarihleri içerisinde olan 9 ayrı kapkaç için faaliyet yürüttü.

iha-20231211aw095895-1.jpg

Edinilen bilgiye göre, olayın olduğu vakit etraftaki kameraları inceleyen ekipler, siyah kıyafetli, siyah kasklı şahsın her kapkaçı gri ve beyaz renkli motosikletle güzergah tersi istikametinden gelerek yaptığını tespit etti. Yaklaşık 10 kilometre uzaklık içerisinde kapkaçı gerçekleştirdiği tespit edilen şahsın, kimliğinin tespit edilmesi üzere yapılan faaliyetlerde çevredeki toplam 53 farklı kamera görüntüsü incelendi.

53 kamera görüntüsünü inceleyen Emniyet güçleri yüzünü kaskla gizleyen şahsın önce kapkaçı yaptıktan sonra kullandığı güzergahı ortaya çıkardı. Güzergah üzerindeki güvenlik kameralarını da detaylı incelemeye alan ekipler, Fatih'te plakasız motosikleti park eden şüphelinin yüzünün kapüşonunu düzeltirken kameraya yansıması üzerine kimliği tespit edildi.

Şüphelinin kimliğini E.Ç.(22) olarak belirleyen ekipler, kapkaççıyı 8 Aralık tarihinde Şişli'de yeni bir kapkaç yapacağı vakit suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin 27 suç kaydının olduğu ve kapkaç suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden 30 Kasım'da izin alarak çıktığı meydana çıktı. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.