Chapecoense Kazadan Sonra İlk Maçına Çıktı

Chapecoense Kazadan Sonra İlk Maçına Çıktı
Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasında 19 futbolcusunu ve teknik ekibini kaybeden Brezilya ekibi Chapecoense, hazırlık maçında Palmeiras ile karşılaştı

İSTANBUL (AA) - Kolombiya'da meydana gelen uçak kazasında 19 futbolcusunu ve teknik ekibini kaybeden Brezilya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Chapecoense, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk maçını yaptı.

Chapecoense, hazırlık maçında Serie A'nın son şampiyonu Palmeiras ile 2-2 berabere kaldı.

Kazadan yaralı olarak kurtulan futbolcular Helio Neto ve Alan Ruschel ile ayağını kaybeden yedek kaleci Jackson Follmann'a, maç öncesinde sahada düzenlenen törenle Sudamericana Kupası ve madalyaları takdim edildi. Follmann ve Ruschel'ın gözyaşlarına hakim olamadığı törende, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına da madalya verildi.

Chapeco kentindeki Conda Arena'da oynanan ve yaklaşık 20 bin taraftarın takip ettiği karşılaşmada Chapecoense'nin gollerini Amaral ile Douglas Grolli kaydetti. Palmeiras'ın gollerini ise Raphael Veiga ile Vitinho attı.

Mücadelenin 71. dakikasında, uçak kazasında hayatını kaybeden 71 kişinin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Muhabir: Emre Doğan

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.