CHP Gençlik Kollarında "değişim" istifaları

CHP Gençlik Kollarında "değişim" istifaları
Görevden alınan Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ozan Işık bu duruma tepki göstererek MYK'dan istifa etti.

CHP'nin başına geçtikten sonra Muharrem İnce gibi kendisine muhalif eden bir çok isimi tasfiyesiyle bilinen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, değişim hareketini destekleyen ve Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ozan Işık'ı görevden aldı.

f5w9yxbwiaauyr9.webp

"CHP DEĞİŞECEK"

Görevden alınmasına tepki gösteren Ozan Işık MYK üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Işık sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Resmi hesaplardan öğrendiğim görev değişikliğinin bana elbette insani, vicdani ve partili olarak üzüntü verdiğini saklayamam. Yıllarca omuz omuza verilen onca mücadeleden sonra siyasette nezaket ve kişisel itibarın korunmasını beklemek hakkımdır diye düşünüyorum." "Gençosman Killik ve kurul arkadaşlarıma yollarında başarılar dilerim. Baştan aşağı yenilenme ve değişim için tek tek görüşme zamanı" diyen Işık, açıklamasını "CHP değişecek Türkiye değişecek!" ifadeleriyle tamamladı.

BAŞDANIŞMAN DA İSTİFA ETTİ: "GENÇLİK DOĞASI GEREĞİ İLERİCİDİR"

Ozan Işık'ın istifasının ardından CHP Gençlik Kolları'nda başdanışman olarak görev yapan Emre Tiftik de istifa ettiğini açıkladı. Tiftik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Gençlik örgütleri her siyasi partinin en ilerici organları olmalıdır. Çünkü gençlik doğası gereği ilericidir. "Değişim" diyeni kenara itmek CHP Gençlik Kolları'nın ideolojisiyle de kültürüyle de tarihiyle de bağdaşmaz. Gençlik Kolları'ndaki Başdanışmanlık görevimden istifa ediyorum. Hepimizin içinde olduğu iyi ve güzel bir gelecek için çalışkan bir parti üyesi olarak mücadeleye devam edeceğim."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.