Chp Genel Başkan Yardımcısı Torun:

Chp Genel Başkan Yardımcısı Torun:
"Başta muhtarlarımız olmak üzere, halkımız AKP tarafından kurulmak istenen bu antidemokratik düzeni tüm çıplaklığıyla görmektedir ve gerekli yanıtı da 16 Nisan'da verecektir"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Başta muhtarlarımız olmak üzere, halkımız AKP tarafından kurulmak istenen bu antidemokratik düzeni tüm çıplaklığıyla görmektedir ve gerekli yanıtı da 16 Nisan'da verecektir." ifadesini kullandı.

Torun, yazılı açıklamasında, geçen günlerde CHP Parti Meclisi üyesi Hakkı Suha Okay'ın Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde "Referandumda Niçin Hayır" konulu bir toplantıda, çok sayıda muhtarla bir araya geldiğini belirtti.

Toplantıya katılan muhtarlar hakkında soruşturma başlatıldığını öğrendiklerini bildiren Torun, muhtarların yerel düzeyde halka en yakın seçilmiş temsilciler olduğunu ve soruşturma başlatılmasının kabul edilemeyeceğini ifade etti.

"Muhtarlarımız, AKP ve Cumhurbaşkanlığının memurları olarak mı görülmektedir?" sorusunu soran Torun, "İfade etmek isterim ki başta muhtarlarımız olmak üzere, halkımız AKP tarafından kurulmak istenen bu antidemokratik düzeni tüm çıplaklığıyla görmektedir ve gerekli yanıtı da 16 Nisan'da verecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.