Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:
"Ele geçirdiğiniz yargıyı, yeniden bağımsız kılmak için çıktım yola. #AdaletYürüyüşü, herkes için adalet isteyenlerin yürüyüşüdür" - "'Adalet yürüyerek gelmez.' diyenler var. Adalet haksızlık karşısında tepkisiz kalarak, güçlüye boyun eğerek ya da susarak

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ele geçirdiğiniz yargıyı, yeniden bağımsız kılmak için çıktım yola. #AdaletYürüyüşü, herkes için adalet isteyenlerin yürüyüşüdür." değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Ele geçirdiğiniz yargıyı, yeniden bağımsız kılmak için çıktım yola. #AdaletYürüyüşü, herkes için adalet isteyenlerin yürüyüşüdür." ifadelerine yer verdi.

"Adalet yürüyerek gelmez." şeklinde açıklamalarda bulunulduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Adalet haksızlık karşısında tepkisiz kalarak, güçlüye boyun eğerek ya da susarak hiç gelmez." görüşünü savundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.