Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yazarlar Ve Sanatçılar Türkiye'nin Geleceğinin Güvencesi

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Yazarlar Ve Sanatçılar Türkiye'nin Geleceğinin Güvencesi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazarlar ve sanatçıların Türkiye'nin geleceğinin, demokrasisinin ve düşünmenin güvencesi olduğunu söyledi

İZMİR (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazarlar ve sanatçıların Türkiye'nin geleceğinin, demokrasisinin ve düşünmenin güvencesi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, İzmir'deki programları kapsamında Seferihisar Belediyesince yapımı tamamlanan Yaratıcı Yazarlık Merkezini ziyaret etti. Merkez hakkında Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den bilgi alan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP'nin ilklerin partisi olduğunu belirtti.

Merkezin Atilla İlhan ismini alacağını açıklayan Kılıçdaroğlu, "Atilla İlhan'a duyulan saygı açısından da son derece önemli. Yaratıcı yazarlarımız buraya gelecekler, oturacaklar, konuşacaklar, düşünecekler ve yazacaklar. Yazacaklar sadece bizi değil gelecek kuşakları da aydınlatacaklar. Buradan bütün yazarlara, çizerlere, sanatçılara sevgilerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar bu ülkenin geleceğinin, demokrasimizin, düşünmemizin güvencesidir, bizlere öz güven veren insanlardır onlara her zaman şükran duyacağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir'deki programı çerçevesinde, "Türkiye Sanat Çalıştayı"nın açılışına katılarak bir konuşma yapacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.