CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "koltuk" korkusu 23 Nisan törenine yansıdı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 23 Nisan'da koltuğunu ortaokul öğrencisine devrettiği törende söylediği sözler ve koltuk muhabbeti gündem oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis'teki koltuğunu Bilkent Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesine bağlı Müzik Hazırlık Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na devretti.

aa-20240423-34351443-34351434-chp-genel-baskani-ozel-meclisteki-makamini-dora-mimarogluna-devretti.jpg

"KOLTUK MUHABBETİ" DAMGA VURDU

Özgür Özel, Dora Mimaroğlu'yla konuşmasına koltuk muhabbeti damga vurdu. Özel, koltuğunu Mimaroğlu'na devrederken, "Ben de çok dolaştığım için bu koltukta çok oturmuyorum ama sen geleceksin diye alışayım dedim. Koltuğa oturdum. Koltuğu devredeceksek önce oturmak lazım." ifadesini kullandı.

"CHP GENEL BAŞKANIN KAÇ KOLTUĞU VAR?"

"CHP Genel Başkanlarının kaç Koltuğu var?" diye soran ve 83 koltuğu olduğunu kaydeden Özel, "Tam 83 tane. Birisi bu. Birisi Genel Merkez'deki koltuk. 81 ilde de il başkanlarımızın oturduğu koltuklar var. O koltuklar da genel başkanın. İl başkanlarımız orada genel başkan adına o görevi yapıyorlar. Tabii en kritik ve en önemli koltuk bu. Çünkü Meclis'teki koltuğu. Ben şimdi büyük bir mutlulukla koltuğu sana teslim ediyorum." sözlerini sarf etti.

"İYİCE YERLEŞMEZSEN KALDIRABİLİRLER!"

Dora Mimaroğlu'nun elini öptükten sonra koltuğunu devren Özel, "İsterseniz sırtınızı dayayın. Bu koltuktan iyice yerleşmezsen kaldırabilirler." diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Özgür Özel'in sözleri sosyal medyada gündem olurken CHP'deki bitmek bilmeyen koltuk savaşlarının dışa yansıması olarak değerlendirildi.

Önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun "beni sırtımdan hançerledi" dediği Özgür Özel'in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kaptırma korkusunun bir dışa vurumu ıolarak değerlendirildi.

Özgür Özel'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni ziyarette İmamoğlu'nun kendisine kürsüyü vermediği, Özel'in adeta sığışarak konuştuğu görüntüler yeniden gündem oldu.

Video yükleniyor

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.