CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz:

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yılmaz:
"Türkiye'de şu an çok büyük olaylar oluyor, hem Güneydoğu'da hem çevremizde. Dolayısıyla partideki yüküm ve sorumluluğum bu nedenle arttı. Buna uyumlu olarak, bu görevi layıkıyla yapmak, en iyi şekilde yapmak tek arzumdur"

ARDAHAN (AA) - CHP Genel Başkanı Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Türkiye'de şu an çok büyük olaylar oluyor, hem Güneydoğu'da hem çevremizde. Dolayısıyla partideki yüküm ve sorumluluğum bu nedenle arttı. Buna uyumlu olarak, bu görevi layıkıyla yapmak, en iyi şekilde yapmak tek arzumdur" dedi.

Yılmaz, partide dış ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine gelmesinin ardından seçim bölgesine yaptığı ilk ziyarette, CHP İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi.

Ardahan'a çok daha önce gelmek istediğini ancak yoğunluktan dolayı gelişinin bu güne kaldığını ifade eden Yılmaz, "Ardahan'a daha sonra kalabalık bir grup olarak geleceğiz. Belki ileride burada MYK toplantısı yapacağız. İnşallah bahar döneminde öyle bir fikrimiz var. Ayrıca 23 Şubat'ta Ardahan'ın kurtuluş törenlerine katılacağım. Türkiye'deki ekonomik ve siyasi gelişmelerle ilgili de burada bir çalışma yapacağız" dedi.

Yılmaz, Türkiye'nin son dönemde önemli olaylara şahitlik ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Genel siyasi tabloya baktığımızda, biliyorsunuz Türkiye'de şu an çok büyük olaylar oluyor, hem Güneydoğu'da oluyor hem çevremizde oluyor. Dolayısıyla partideki yüküm ve sorumluluğum bu nedenle arttı. Buna uyumlu olarak, bu görevi layıkıyla yapmak, en iyi şekilde yapmak tek arzumdur çünkü kritik ve önemli bir görev. Bu görevi yaparken, bu dönemde sizin de il olarak profilinizin yükselmesini istiyorum. Onun içinde çalışacağımı belirtmek istiyorum."

Ardahan'ın devlet yatırımlarından yeterince pay alamadığını ileri süren Yılmaz, kentin ekonomisini büyütebilmek için yatırım konferansı düzenlenmesine öncülük edeceklerini, bu kapsamda 15 kişilik bir işadamı grubunu kente getirerek yatırım imkanlarını tanıtacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.