CHP İstanbul Milletvekili Çiçek:

CHP İstanbul Milletvekili Çiçek:
"Türkiye coğrafyası, mutlaka güçlü devleti, güçlü orduyu, güçlü güvenlik kuvvetlerini isteyen zor bir coğrafya. Bundan dolayı da hayatımız mücadele içinde geçiyor"

SİVAS (AA) - CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "Türkiye coğrafyası, mutlaka güçlü devleti, güçlü orduyu, güçlü güvenlik kuvvetlerini isteyen zor bir coğrafya. Bundan dolayı da hayatımız mücadele içinde geçiyor." dedi.

Çiçek, CHP Sivas İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 1976 yılında harbiyeye girdiğini belirterek, "Önce vatanı korumak için asker oldum. Yaklaşık 1 yıl önce de cumhuriyeti korumak için Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldım." diye konuştu.

Türkiye'nin büyük bir mücadele alanı olduğunu vurgulayan Çiçek, "Türkiye coğrafyası, mutlaka güçlü devleti, güçlü orduyu, güçlü güvenlik kuvvetlerini isteyen zor bir coğrafya. Bundan dolayıda hayatımız mücadele içinde geçiyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi kimseye böldürtmeyeceklerini dile getiren Çiçek, şunları kaydetti:

"Mesajımız budur. İl başkanlarının Van'da toplanmasının mesajı budur. Biz de iki gündür Amasya'da, Tokat'ta, Sivas'ta ve yarın gideceğimiz yerlerde bu mesajı daha kuvvetli vurgulayacağız. Bugün emniyette toplantı vardı. 420 emniyet müdürü tenzili rütbeye uğramışlar. Çünkü çoğu cemaatçi. Daha yeni keşfediyorlar, daha yeni mücadele ediyorlar. Bunu devlet, özellikle silahlı kuvvetler yıllardır söylüyordu. Ancak siyaset yeni anladı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.