CHP MYK Toplantısı

CHP MYK Toplantısı
Türkiye'nin gündeminin değerlendirildiği toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, vatandaşların kimlik bilgilerinin sızdırılmasıyla ilgili sunum yaptı

ANKARA (AA) - CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında haftalık olağan toplantısını yaptı.

CHP Genel Merkezinde yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Türkiye'nin gündeminin değerlendirildiği öğrenildi.

Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'in "vatandaşların kimlik bilgilerinin sızdırılmasına" ilişkin bir sunum yaptığı toplantıda, "bilgilerin iddia edildiği gibi CHP'den sızdırılmadığı" konuşuldu.

Türkiye'nin dış politikasının ele alındığı toplantıda, CHP heyetlerinin Mısır, İsrail ve Filistin'e yaptığı ziyaretlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda gelecek ay planlanan toplantılar da ele alındı. Buna göre, Kılıçdaroğlu'nun, 7 Mayıs'ta belediye başkanlarını Ankara'da toplaması planlanıyor.

Van'da 14 Mayıs'ta il başkanlarıyla bir araya gelmesi düşünülen Kılıçdaroğlu'nun, 20-22 Mayıs'ta ise Antalya'da bir kamp düzenleyerek milletvekillerini toplaması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu'nun ayrıca mayıs ayında bir de Almanya gezisinin olacağı ifade ediliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.