CHP Uşak Milletvekili Yalım:

CHP Uşak Milletvekili Yalım:
"(Osman Gazi Köprüsü) Bu köprüyü, rakam makul seviyeye gelene kadar bu fiyattan geçmeyin"

TBMM (AA) - CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, "(Osman Gazi Köprüsü) Bu köprüyü, rakam makul seviyeye gelene kadar bu fiyatla geçmeyin." dedi.

Yalım, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Osman Gazi Köprüsü'nün son tabliye yerleştirme işleminin gerçekleştirildiğini ve köprünün Mayıs ayında hizmete açılacağını belirterek, "Gayet güzel bir köprü oldu. Şimdiden Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün vatandaşlarına hayırlı olsun." dedi.

Bazı ciddi sıkıntıların bulunduğunu ve bunlardan en önemlisinin geçiş bedeli olduğunu vurgulayan Yalım, köpründen 35 dolar+KDV ile geçiş yapılabileceğini, dünyada böyle bir rakamın olmadığını söyledi. Yalım, ABD'de bir vatandaşın aynı uzunluktaki köprüyü yedi dolara geçtiğini savundu. Yalım, köprü geçiş bedeli olan 35 dolar+KDV'nin otomobiller ve diğer araçlar için de aynı bedel olup olmadığının bilinmediğini söyledi.

Özkan Yalım, "Bu köprüyü rakam makul seviyeye gelene kadar bu fiyattan geçmeyin. Bu rakamlar üzerinden 78 kilometre kazanmak amacıyla bu köprüyü kullanmayalım. Belirli bir zaman zaten geçilmediğinde bu rakamı çekmek durumunda kalacaklardır." diye konuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.