CHP'de beklenmedik ayrılık: Kritik isim istifa etti

CHP'de beklenmedik ayrılık: Kritik isim istifa etti
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 2014 ile 2016 yılları arasında Genel Sekreterlik görevini yürüten Gürsel Tekin, partisinden istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 2014 ile 2016 yılları içerisinde Genel Sekreterlik görevini yürüten Gürsel Tekin, partisinden istifa etti.

CHP'de dört dönem Milletvekili görevi yapan ve 2014 ile 2016 yılları içerisinde Genel Sekreterlik görevini yürüten Gürsel Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

iha-20240213aw140643-1-t.jpg

Tekin, CHP'de yaşanan üzücü görselden ötürü üzgün olduğunu belirterek, "Gençlik yıllarımdan beri hayatımı adadığım, ilkelerini kalbime mühürlediğim Cumhuriyet Halk Partisi'nden yine inandığım, uğruna yaşadığım ilkeler bunu emrettiği ve mevcut yapıda çalışma imkanım olmadığı için büyük bir üzüntüyle istifa ediyorum. Uğruna hayatımı adadığım ilkeler için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.