CHP'li belediyelerde hısım-eş-dost atamaları tam gaz devam ediyor

CHP'li belediyelerde hısım-eş-dost atamaları tam gaz devam ediyor
Her fırsatta iktiadara yönelik liyakat ve kayırmacılık eleştirisi yapan CHP'de seçimlerden sonra belediyelerde başlayan torpilli hısım eş dost atamaları devam ederken yandaş gazeteci Can Ataklı, "Olur mu ulan böyle bir şey!" diyerek tepki gösterdi

Her fırsatta iktiadara yönelik liyakat ve kayırmacılık gibi eleştiriler yönelten CHP'de seçimlerden sonra belediyelerde başlayan hısım eş dost atamaları devame diyor.

31 Mart seçimlerinin hemen ardından CHP'li belediyelerde hısım-akraba kadrolaşması tam gaz sürerken CHP'nin iktidara yönelik eleştirilerindeki samimiyetsizliğini de ortaya koyuyor.

ÇANKAYA BELEDİYESİ

CHP'li Çankaya Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne, eski Çorum milletvekili Tufan Köse'nin eşi Leyla Köse atandı. Leyla Köse'nin daha önce Yenimahalle Belediyesi'nde memur olarak çalıştığı belirtildi.

whatsappimage2024042-29042024a2d4a633.webp

ODUNPAZARI BELEDİYESİ

CHP'li Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kızı Tutku Kurt Bayyurt'un Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

glb0cezxuaa-cgq.jpg

MENTEŞE BELEDİYESİ

Muğla'nın Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, İş ortağı Merve Fidem Bulut'u başkan yardımcısı olarak atamıştı. Aynı şekilde İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun ise eşi Filiz Coşkun'u Kültür İsleri Müdürü olarak atamıştı.

20240223-mentese-belediye-baskan-adayi-gonca-koksalin-secim-koordinasyon-merkezi-acildi-347632-9249faa537495f4c049d.jpg

Gonca Köksal

SARIYER BELEDİYESİ

İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun ise eşi Filiz Coşkun'un Kültür İşleri Müdürü olarak atanmasını sağladı. CHP'li Çanakkale Belediyesi'nde ise torpilin başka bir versiyonu gözler önüne serildi. CHP'li Ülgür Gökhan'dan belediye başkanlığını devralan Muharrem Erkek, mesaiye 77 kişinin kadrosunu iptal ederek başladı.

ncntt-1713432774-565.webp

BORNOVA BELEDİYESİ

CHP'de Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya'nın eşi Damla Çelik Kaya, Bornova Belediyesi'nde sosyal yardım işleri müdürü olarak görev yapacak. CHP'li belediye başkanlarının ve yöneticilerinin akrabaları, diğer CHP'li belediyelerde başkan yardımcılığı, daire başkanlığı, müdürlük gibi üst düzey görevlere getiriliyor.

asas.jpg

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı’na, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Osman Bartal’ın eşi Hülya Bartal atandı.

ccccc-6teq-cover.webp

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

elif-duygu-adiguzel-kimdir-elif-duygu-adiguzel-kim.webp

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız'ın eşi Pınar Işıkyıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirildi.

manset-alti-sablon-1200x675.jpg

KADIKÖY BELEDİYESİ

Gazeteci Deniz Zeyrek'in kardeşi Ediz Zeyrek, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

ediz-zeyrek-a2b22529-aebf-4133-943d-ab5d7022c9bc.jpg

YENİMAHALLE BELEDİYESİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın oğlu Bülent Yaşar'ın kayınbiraderi Erhan Aras, Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

untitled-1.jpg

ŞİŞLİ BELEDİYESİ

CHP Parti Meclisi Üyesi Bedirhan Berk Doğru'nun kardeşi Ozan Özgür Doğru ise Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Doğru, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye kaset kumpası davasından tutuklanmış daha sonra serbest bırakılmıştı

fwsaofyxsai-uol.jpg

YANDAŞ CAN ATAKLI BİLE İSYAN ETTİ: "OLUR MU ULAN BÖYLE!"

31 Mart seçimlerini kazanan CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları AK Parti karşıtı CHP yandaşı Can Ataklı'yı bile rahatsız etti. Ataklı, "Yeni seçilen belediye başkanları, kendi eş ve yakınlarını belediyelerde görevlendirmek için çabalıyorlar. Olur mu ulan böyle bir şey!" dedi.

Ataklı şunları söyledi: "Şu anda CHP'lilerin uğraştığı şey ne biliyor musunuz? Yeni seçilen belediye başkanları, kendi eş ve yakınlarını ya da partiden gelen talepler doğrultusunda bir takım kişileri belediyelerde görevlendirmek için çabalıyorlar. Olur mu ulan böyle bir şey! Onun, burada seçilenin karısı öbür belediyede başkan yardımcılığına atanıyor. Falanca yerdekinin kardeşi, kaynı, yeğeni, bilmem nesi oradaki belediye başkanlığına... Şu anda bununla uğraşıyoruz. Akılalmaz bir şey bu."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.