CHP'den suç duyurusu

CHP'den suç duyurusu
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı ve eski başbakan yardımcıları...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri Bakanı, MİT Müsteşarı ve eski başbakan yardımcıları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Gülmez, parti il binasında yaptığı basın açıklamasında, "Çözüm Süreci” döneminde ilgili bürokratların ve AK Parti hükümeti üyelerinin terör örgütü mensuplarıyla görüşmeler yaptığını ileri sürdü.

Çözüm süreciyle terör örgütünün şehir yapılanmasının kuvvetlendirildiğini iddia eden Gülmez, şunları söyledi:

"Gelinen süreçte AK Parti hükümetinin bu yardımları sayesinde güçlenen terör örgütü yeniden silahlı ve bombalı eylemlerine başlamıştır. Terörün bu denli yoğunlaşmasında terör örgütünün tahkimat yapmasına göz yuman ve bürokratlara bu konuda emir, talimat veren dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin AK Partili hükümet üyeleri ve bürokratlarının bu eylemleri 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' suçunu oluşturmaktadır. Bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Beşir Atalay, Yalçın Akdoğan, Efkan Ala, Hakan Fidan, il valileri, MİT ve ilgili kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.