CHP'liler de gerçeği kabul etti: CHP İstanbul ve Ankara'yı kaybedebilir

CHP'liler de gerçeği kabul etti: CHP İstanbul ve Ankara'yı kaybedebilir
Pusula Haber TV Konyalıların nabzını tutmaya devam ediyor. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın Konya’yı da alacağız sözlerini Konyalılara sormuştuk. Mikrofonlarımıza konuşan bazı CHP’lilerden itiraf gibi sözler geldi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek "Kadim şehrimiz Konya'yı da alacağız" demişti. Pusula Haber TV olarak bu sözleri Konyalılara sorduk. CHP’ye en ağır eleştiriler yine CHP’lilerden geldi.

CHP’Yİ ŞU SAATTEN SONRA DESTEKLEMEM

İsmini vermek istemeyen bir kişi, “CHP’ye ben son seçimden sonra güvenmiyorum. İnsanların vaddleriyle oynadılar. İnsanların tepki, oyu olarak, CHP’nin elinde olan şehirlerin CHP’li belediye başkanları tarafından yönetilen şehirlerin bile CHP’den alınacağını düşünüyorum. Ben bunu solcu bir insan olarak söylüyorum. CHP’yi de şu saatten sonra desteklemem" ifadelerini kullandı.

CHP İSTANBUL’U ANKARA’YI BİLE KAYBEDEBİLİR

Mikrofonlarımıza konuşan soyadını vermek istemeyen Uygar isminde bir genç, “CHP’nin genel anlamada çok oy kaybedeceğini düşünüyorum. Büyükşehirlerin AKP’ye geçeceğini düşünüyorum. İstanbul ve Ankara’nın özellikle. İstanbul belki zor olur ama Ankara geçer. CHP çok kötü kaybedecek. Çünkü Kılıçdaroğlu istifa etmeli. Yunanistan da bile Miçotakis kazandı muhalefet partisi lideri istifa etti. Ama bizde istifa etmiyor. Partinin yenilenmeye ihtiyacı var. Kendi atadığı delegeler yine Kılıçdaroğlu’nu seçecek. Bu yüzden bu şekilde devam edecek. Kılıçdaroğlu istifa etmediği sürece, CHP’yi eski CHP yapmadığı sürece Sadullah Ergin’i milletvekili olarak çıkardığı sürece CHP oy alamaz" şeklinde sözlerine son verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.