CHP'nin dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin üç önerisi

CHP'nin dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin üç önerisi
CHP Grup Başkanvekili Özel:- "Bu üçlü tekliften herhangi birisine bir alternatif geliştirirlerse, değiştirirlerse o zaman biz bu teklifi alıp MYK’ya götürür ve partinin yetkili organlarına sunarız"

TBMM (AA) - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dokunulmazlıkların kaldırılmasında izlenebilecek yöntemler konusunda AK Parti'ye üç teklif sunduklarını hatırlatarak, "Üçlü tekliften herhangi birisine bir alternatif geliştirirlerse, değiştirirlerse o zaman biz bu teklifi alıp MYK’ya götürür ve partinin yetkili organlarına sunarız" dedi.

Özel, Mecliste, gazetecilerin dokunulmazlıklarla ilgili sorularını yanıtladı.

AK Parti'ye dokunulmazlıkların kaldırılmasında izlenecek yönteme ilişkin üç öneri sunduklarını hatırlatan Özel, AK Parti'nin üç teklife bir alternatif geliştirmesi halinde ise bunu partisinin yetkili organlarında tartışacaklarını belirtti.

Özel, şunları kaydetti:

"MYK’ya götüreceğiz, çünkü MYK bize 'Şuraya kadar esneyin' diye yetki vermiş değil. AKP’ye biz üçlü teklifimizi yaptık. Bu üçlü teklifin herhangi birisini kabul ederlerse biz 'Yürüyelim arkadaşlar' diyeceğiz. Ama bu üçlü tekliften herhangi birisine bir alternatif geliştirirlerse, değiştirirlerse o zaman biz CHP grup başkanvekilleri olarak bu teklifi alıp MYK’ya götürür ve partinin yetkili organlarına sunarız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.