Cihanbeyli Belediyesinden bahar temizliği

Cihanbeyli Belediyesinden bahar temizliği
KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediyesi tarafından ilçede başlatılan bahar temizliği ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Mehmet...

KONYA (AA) - Cihanbeyli Belediyesi tarafından ilçede başlatılan bahar temizliği ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kale, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların temiz ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri için belediyenin üzerine düşen görevi yerine getirdiğini söyledi.

Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Kale, "Ekiplerimiz bahar çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Haşereyle mücadele kapsamında, ilçedeki gölet ve kanal boyu mevkilerinde larva ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Diğer taraftan mevsimin kurak geçmesinden dolayı ilçedeki ağaçları sulama çalışmalarına devam ediliyor." diye konuştu.

Yabani otlarla da mücadelenin sürdüğünü anlatan Kale, kaldırımlarda çıkan otları ise ilaçlama ve biçme yöntemiyle yok ettiklerini kaydetti.


Cihanbeyli Belediyesinden bahar temizliği

Cihanbeyli Belediyesinden bahar temizliği

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.