Başkan Kale bedava kümes dağıttı! Cihanbeyli Belediyesi'nden "Gezen Tavuk Projesi"

Başkan Kale bedava kümes dağıttı! Cihanbeyli Belediyesi'nden "Gezen Tavuk Projesi"
Cihanbeyli Belediyesi, toplumsal projeleri kapsamında yerel tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla ilçede yaşayan 800 aileye kümes hayvanları hibe etti.

Cihanbeyli Belediyesi projelerine bir yenisini daha ekledi.

Cihanbeyli Belediyesi'nin tarafından "Gezen Tavuk Projesi" çerçevesinde dağıtılan kümes hayvanlarının teslimatına katılan Belediye Başkanı Mehmet Kale, projenin Ziraat Odası ile birlikte yürütüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Kadınlarımız ve gençlerimiz arasında organik ürün üretme bilincinin gelişmesi ve tarıma katkıda bulunmaları hedefiyle, sosyal projelerimize bir yenisini daha ekledik. Ziraat Odası ile ortaklaşa yürüttüğümüz Gezen Tavuk Projesi ile 800 aileye kümes hayvanı hibesi sağladık. Bu sayede hemşehrilerimiz organik ürünler elde ederek ev ekonomilerine katkıda bulunabilecekler. Sosyal belediyecilik anlayışımız, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını diğerlerinden ayıran en önemli özelliktir."

Dağıtım etkinliğine katılan Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Veysel Akbulut da belediye ile başarılı bir iş birliği gerçekleştirdiklerini belirterek Başkan Kale'ye projeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.