Cihanbeyli Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Cihanbeyli Belediyesi'nden ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Cihanbeyli Belediyesi tarafından ramazan ayı öncesinde içinde temel gıda ile ihtiyaç maddeleri bulunan yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine verildi.

Cihanbeyli Belediyesi tarafından ramazan ayı öncesinde içinde temel gıda ile ihtiyaç maddeleri bulunan yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yaptığı yazılı açıklamada ramazan ayının ilçede huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.

Kale, belediye olarak ramazan ayı öncesinde bu yıl da kimsesiz, yetim, düşkünlere sahip çıktıklarını, 2 bin 500 aileye yardım paketlerini ulaştırdıklarını ifade etti.

İlçeye yerleşen depremzede ailelere de yardımların götürüldüğünü vurgulayan Kale, şunları kaydetti:

"Belediyemiz tarafından hazırlanan, temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin yer aldığı yardım paketleri ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştırılıyor. Paketlerde yer alan ürünleri özenle tespit ettik. Kendi evlerimize hangi marka ürünler giriyorsa, ihtiyaç sahiplerimize de aynılarını ulaştırıyoruz. Tüm hemşerilerimizin iftar ve sahur sofraları bereketli olsun."

cihanbeyli-12.jpg

cihanbeyli-11.jpg

cihanbeyli-4.jpg

cihanbeyli-2.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.