Cihanbeyli’de mahalle yolları asfaltlanıyor

Cihanbeyli’de mahalle yolları asfaltlanıyor
Cihanbeyli Belediyesi'ne yeni bağlanan mahallelerin yolları Konya Büyükşehir Belediyesi ile Cihanbeyli Belediyesi işbirliğiyle asfaltlanıyor.

Yüzölçümü bakımından Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Cihanbeyli’de hizmet aksamadan devam ediyor. Kurulan 6 birimde ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürerek, Cihanbeyli’nin en ücra köşelerinde soğuk havaya rağmen vatandaşlara hizmet götürüyor.

 

Büyükbeşkavak mahallesinde başlayan asfalt çalışması da aralıksız devam ediyor. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, mahallelerde yol çalışmalarının devam edeceğini, çalışmaların tüm mahallelerde gerçekleştirildiğini anlattı. Kale, asfalt çalışmalarının tüm mahalleler için Konya Büyükşehir Belediyesi ve Cihanbeyli Belediyesi tarafından 2015 yılı programına alındığını ifade etti.

 

Cihanbeyli’ye yakışır hizmetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkanı Kale, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e katkılarından dolayı eşekkür etti.

 

Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalar dolayısıyla Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.