Cihanbeyli’de yapılan hizmetlere zarar verildi

Cihanbeyli’de yapılan hizmetlere zarar verildi
Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde, belediye tarafından yapılan ve onarılan alt geçit, park gibi yerlere kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.

Cihanbeyli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Cihanbeyli'de yeni bakım ve onarımı yapılan alt geçitlere ve parklara mezarlıklar etrafında bulunan ağaçlara, yeni yapılan Kent Park kamelyalarına, stadyum soyunma odaları binasına kimliği belirsiz bazı kişiler tarafından zarar verilmektedir. Alt geçitlerimizin duvarlarına yazı yazılmış, çamurlu ayak izleri ile kirletilmiş, ışıklandırmaları kırılmıştır. Yayaların güvenliği düşünülerek yapılan Ankara-Konya yolundaki ferforjelerinde demirleri birbirinden ayrılmıştır. Mezarlıklar etrafındaki ağaçlar kırılmaktadır” denildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Büyük emek ve masraflarla yaptığımız ve halkımızın hizmetine sunduğumuz; parklar, alt geçitler yayaların güvenliği için yapılan ferforjelere, ağaçlara, kamelyalara, banklara bazı kişilerce, zarar verilmektedir. Bu hizmetler şahıslara değil tüm ilçe halkımızın kullanılması için yapılmaktadır. Bu nedenle korunması da tüm ilçe halkımızla birlikte yapılırsa, başarılı olunacaktır. Parkların etrafında oturan mahalle sakinlerini bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise (155) ya da zabıtamıza haber vermelerini istirham ediyoruz” dedi.
Çevredeki vatandaşlar ise, “Bu çirkin saldırı yapılan çalışmalar ve verilen emek bir yana diğer vatandaşların haklarına yapılan bir gasptır” olarak değerlendirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.