Çıkış Fener ile olsun

Çıkış Fener ile olsun
Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta güçlü Fenerbahçe'yi ağırlayacak Torku Konya Basketbol'da hazılıklar moralli gidiyor.

Basketbol Süper Ligi’nde bu hafta güçlü Fenerbahçe’yi ağırlayacak Torku Konya Basketbol’da hazırlıklar moralli gidiyor. Temsilcimiz, rakibi karşısında ilk yarıdaki galibiyeti tekrarlamak istiyor

Üst üste aldığı mağlubiyetlerle zor bir dönemden geçen Torku Konya Basketbol, yeniden toparlanabilmek için yoğun bir çalışma programıyla çalışıyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 18. hafta maçında sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek Dev Kartallar, zorlu rakibine karşı tüm önlemlerini almak amacında. Başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları yönetiminde günde çift antrenman ile maçın hazırlıklarını gerçekleştiren temsilcimizde oyuncuların konsantrasyonu üst düzeyde.

İLK YARIDA KAZANMIŞLARDI

Yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Fenerbahçe’yi yenmeyi başarmıştı. Sezonun 2. haftasında Ülker Arena’da güçlü rakibi ile karşılaşan temsilcimiz sahadan sürpriz bir şekilde 73-74’lük skorla galip ayrıldı. Deplasmanda alınan ekstra galibiyeti anlamlandırmak adına pazar günü rakibini yenmek isteyen Konyaspor, Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor. Taraftarlarının da desteğini arkasına alarak maçı kazanmak isteyen temsilcimizde tüm hesaplar galip gelebilmek için.

 

“KENDİMİZİ AFFETTİRMELİYİZ”

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Fenerbahçe maçı öncesi camia olarak kenetlendiklerini söyledi. Zorlu bir ikinci yarıya başladıklarını ifade eden Turhan, “Fikstür gereği üst üste kritik maçlar oynadık. Özellikle geçtiğimiz hafta Royal Halı Gaziantep karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Kazanabileceğimiz bir maçtan mağlup ayrıldık. Yapacak bir şey yok. Biz yolumuza devam ediyoruz. Takımımız her maça galibiyet için çıkıyor. Pazar günü Fenerbahçe için de sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımıza kendimizi affettirmemiz lazım. Bunun için Fenerbahçe maçı en iyisi olabilir” diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.