ÇİKOLATAYA DAİR HER ŞEY…

ÇİKOLATAYA DAİR HER ŞEY…
Konya’nın ilk ve tek olma özelliğine sahip çikolata kafesi Miss Chocolate, içeriye adım attığınız andan itibaren Konya’dan farklı bir şehre geçmiş hissi veriyor.

Dilhan Türker'in Özel Haberi

Çikolata kokuları sizi bambaşka bir yere götürüyor. Kafenin alt katında bulunan mutfakta taze taze hazırlanan çikolatalı lezzetler müşterilerle en leziz şekilde buluşturuluyor. Konya’nın ilk ve tek çikolata kafesinin güler yüzlü sahibi Tuğçe Torun ile Çikolata tutkunlarının vazgeçilmez adresi Miss Chocolate keşfettik.

“MİSS CHOCOLATE’DE HER ŞEY ÇOK ÖZEL”

İlk olarak sizi tanıyabilir miyiz? Çikolata serüveniniz nasıl başladı?

Ben mutfağa çok düşkündüm önce Mutfak Sanatları Akademisi’ne gittim. Orada çok sevdiğim bir eğitim almaya başladım daha sonra Çikolata Akademisi açıldı İstanbul’a diğer eğitimi yarıda bıraktım çünkü oradan normal şef olarak mezun olunuyor. İşin içinde çikolata olunca Çikolata Akademisi’ne geçtim. Avrupa’da gördüğümüz şeyler farklı bir sektör ilk öğrencilerinden biriyim. Çikolatasız yapamam olabildiğince kendimi geliştiriyorum.

13533222_570871039749398_3966274574864791487_n.jpgimg_9139.jpg

Konya’nın ilk ve tek çikolata kafesi olan Miss Chocolate sizin gözünüzden dinleyebilir miyiz?

Sunumlarıyla, özel tatlarıyla, isimleriyle Miss Chocolate aslında Konya’ya farkındalık getirecek bir marka. Aşçılarımız özel pasta sınıfımız ayrı, çikolata ayrı, kafe sunumları ayrı. Burası açılmadan önce eğitimler verilmeye başlanmıştı. Hatta Akademi’den de şeflerimiz gelecek eğitimler verilecek Mehmet Beyle birlikte olabildiğince güzel bir ekip çıkartmak istiyoruz.

Peki, Miss Chocolate ismi nereden geliyor?

Akademi’de arkadaşlarla konuşuyorduk benim kızımın ismi Mislina. Birçok isim geliyordu aklımıza çikolata miss, miss çikolata gibi. Arkadaşım dedi ki, Miss Chocolate yaparsan baya çikolata hem seni temsil eder hem kızının gönlü olur. O an benim çok hoşuma gitti ve Miss Chocolate olarak devam ettik.

img_9140.jpgdsc_9588-001.jpg

“MİSS CHOCOLATE HER ŞEHİRDE OLMALI”

İçeriye adım attığımız andan itibaren bizi başka yerlere götüren bu kafeye Konya’lının ilgisi nasıl?

Dolu dolu bir konsept oluşturmak çok önemli hep birbirine benzer mekanlar açılıyor. Cupcake hiç yok Konya’da ilk olmak çok önemli. İlk olunca da ilgi çok fazla oldu bu ilgiden oldukça memnunuz.

Çikolata tutkunlarını fazlasıyla ilgi gösterdiği Miss Chocolate, yeni şube açmayı düşünüyor mu?

Ben aslında her şehirde bir tane Miss Chocolate olsun istiyorum. Çünkü Konya’da gelmek isteyen Bosna’dan da çıkar gelir. Büyük şehirler hariç her şehirde bir tane olsun istiyorum. Bir özelliği olsun hiç üşenmeden çıkıp gelsinler çünkü tatlarımız çok özel.

img_9134.jpg

Çikolataya dair her şeyi bulabileceğimiz bir yer olan Miss Chocolate’a gelmek isteyenlere özellikle ne önerirsiniz?

Şöyle söyleyim diğer kafelerde olan standart bir tat yok. Hepsi çok özel sunumuyla içindeki kullandığımız ürünleriyle, çikolatalarıyla bambaşka bir şey geliyor. Konya’da hiç görmediğiniz sunum ve tatlarla buluşturuyoruz. Çikolata dolabımız bambaşka bizde herkese uygun damak tadına uygun çikolata bulmak mümkün.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.