Cimbom’u pas geçen 4. takım olduk

Cimbom’u pas geçen 4. takım olduk
Galatasaray, savunma açısından tarihinin en kötü dönemini yaşadığı 2014-2015 sezonunda Konya’da 5-0’lık bir galibiyete imza atarken, maç öncesi iki takımın istatistikleri de göz önüne alınınca bu sonuç büyük bir sürpriz olarak karşılandı.

Galatasaray, savunma açısından tarihinin en kötü dönemini yaşadığı 2014-2015 sezonunda Konya’da 5-0’lık bir galibiyete imza atarken, maç öncesi iki takımın istatistikleri de göz önüne alınınca bu sonuç büyük bir sürpriz olarak karşılandı. Kendi sahasında daha önceki 540 dakikada sadece 1 gol yiyen Torku Konyaspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında 5-0’lık yenilgi alıp taraftarını üzdü. Torku Konyaspor ayrıca bu sezon Galatasaray’a gol atamayan 4. takım oldu. Bursaspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor’da Cimbom’a gol atamamıştı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde, kupada ve Avrupa’da oynadığı 20 maçta kalesinde tam 36 gol gördü. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.