Emrullah Nergiz

Emrullah Nergiz

CİMER’e BİMER’e AKİM’e yazdım. Şimdi de siz bilin!

CİMER’e BİMER’e AKİM’e yazdım. Şimdi de siz bilin!

Gerçek Fetöcü hainlerle acımasızca, merhametsizce mücadele etmek bu milletin her ferdinin boynunun borcudur. En yakını dahi olsa bilip de söylemiyorsa bu vebal zaten ona yeter. Bu ülke ancak gerçek vatanseverlerin omuzlarında yükselecektir. Korkaklar, darbe girişiminin ilk günlerinde nefesi kesilen korkaklar! Şimdi ne mi yapıyorlar?

Böylesi mücadele verilirken; FETÖ/PDY ile mücadele adı altında yapılan şahsi ve menfaatperest hesaplaşmalara şahit oldukça her şeyden nefret eder hale geliyor insan. Midesi bulanıyor.

Kendimizden zannettiğimiz basının haline gülüyorum. Dün başka bir yerlerinden korkarak çiçek böcek yazanlar bizim 40 gün önceki ortamda yazdıklarımızı bugünlerde dillerine dolamaya başladı. Sebebi siyasilerde gördükleri kısmi yumuşama tabi! 29 Temmuz’da yani darbeden sadece 13-14 gün sonra bir şeyler ters gidiyor böyle Fetöcü avı yapılmaz diye yazdık. Sonra bu konuyu belki 5-6 kez daha bu köşede ifade ettik. Tabi bunları yaparken gerçek anlamda Fetöcü bildiklerimizle mücadele etmeyi sürdürdük. Özetle paralel eliyle paralelle mücadele yapılıyor, bu dava alenen sulandırılıyor. Dünün mağdur görünümlüleri bugün resmen meseleyi suiistimal ediyor dedik ve tabi ehl-i sünnetle mücadeleye girişilerek ümmete darbe vuruluyor uyarısını da her daim yaptık.

Bugün Cumhurbaşkanımızın tavrı ortada, bazı suçlamalarla tutuklanan birtakım kişilerin işle hiç akalası olmadığını da belirterek, "O insana yaftayı yapıştırıyorlar" diyorsa daha ne denilebilir ki?

Bu işin vebali bizzat siyasiler kadar bu konulara cesaret edip giremeyen medyanındır. Susanlarındır. İtibar suikastçılarına çanak tutanlarındır…

Allah rızası için bir düşünün son 3-4 yıldır kendilerine paralel diyenleri bile yutacak durumda olanların sesi neden hiç çıkmıyor? Madem bu alınanların hepsi paralel tandanslı ise neden bunlar farklı yöntemler ile yandaşlarını ayağa kaldırmıyor?

El-cevab: Onlar zaten B planlarını uyguluyor ve KRİPTOLARIYLA bu savaşı sürdürüyorlar. Tek amaçları var toplumu birbirine düşürerek AK Parti’yi dolayısı ile Recep Tayyip Erdoğan’ı bitirmek.

En büyük endişe ettiğim nokta ise yarın bu durumun yanlışlığı idrak edilip tersi bir temizlik başladığında o zaman da alınan gerçek Fetöcüler serbest kalacak!

İpin ucu fena halde kaçacak! Zira garibanın sesi zaten çıkmaz. O, kader der, çilemmiş der, yazı der, vardır bir hayır der susar! Ama şeytanlarından aldığı talimatla hareket eden hainler ortalığı yine velveleye verir.

Başbakanın açıkladığı her şehirde kurulacak olan kriz merkezleri inşallah işe yarar. Gerçek hainler ortaya çıkar.

Biz karınca misali, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve AK Parti iletişim merkezlerine özetle önceki yazılarımızda kaleme aldığımız satırları FETÖ ile mücadelede yapılan yanlışlıkları yazdık. Üzerimizdeki vebali kaldırdık. Bundan sonrası kamuoyunun takdiridir.

Ancak haftalar önceki uyarılarımızın devlet erkânınca ve özellikle ümmetin tek umudu Cumhurbaşkanımız tarafından fark edilip tepki verilmesi en önemli durum. Sonrasında yanlışlıkların bir şekilde düzeltilecek olduğunu hükümetin çeşitli kanallarından duymak da iç rahatlatıcı bir gelişme.

Bizlere telefon ve mesaj yoluyla ulaşan onlarca okurumuz için bir umut daha var. Haksız senaryolarla itibarını kaybedenler için bu imtihan elbette geçici. Kabul edelim bu darbe gerçekleşseydi ülkenin omurgası muhafazakâr toplumu daha zor günler bekliyor olacaktı.

Asgari hatayla terör örgütleriyle sonuna kadar savaşa devam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Emrullah Nergiz Arşivi
SON YAZILAR