Cimnastikte Konyalı sporculardan başarılı sonuçlar

Cimnastikte Konyalı sporculardan başarılı sonuçlar
Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonasında Konyalı sporculardan başarılı sonuçlar aldı

Bolu'da düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonasında Konyalı sporcular başarılı sonuçlar aldı. Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası 07-09 Ekim 2022 tarihleri arasında, Bolu’da düzenlendi. 10-12 yaş kadınlar ve erkekler, 13-14 yaş kadınlar ve erkekler, 15-16 yaş kadınlar ve erkekler, 17+ kadınlar ve erkekler gruplarının yer aldığı şampiyonaya 8 ilden 159 sporcu katıldı.

DERECELER

Şampiyonada kadınlarda; Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu Kayra Duru Dönmez 13-14 yaş kategorisinde bronz, Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Esma Kaya 15-16 yaş kategorisinde bronz, Olimpik Kadro sporcusu Elif Ceren Çolak ise büyükler kategorisinde gümüş madalya aldı. Erkeklerde ise; SEM sporcusu A. Mehmet Tükel 10-12 yaşta gümüş, 13-14 yaşta altın alırken, 13-14 yaşta SEM sporcuları Muhammet Alper Kaya ve Yusuf Büyükyangöz senkronda bronz, büyüklerde ise TOHM sporcusu Emirhan Danış gümüş madalya aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.