Çınar Göz Kamaştırdı

Çınar Göz Kamaştırdı
Konya’nın ilk özel tiyatrosu olma özelliğini koruyan Çınar Sanat Atölyesi ...

Konya’nın ilk özel tiyatrosu olma özelliğini koruyan Çınar Sanat Atölyesi “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” oyununu sahneledi.Eşini kaybetmiş ve tüm gayesi gözlerini kapatmadan önce kızını evlendirmek olan bir anne ve hayatın sıradanlığına kendini bırakmış mutsuz, umutsuz bir kadın. Ismarlama evliliklerin dayatılmasıyla kendisine karşı daha da hırçın davranan kızıyla annesinin komik öyküsünün anlatıldığı oyun, aynı zamanda “evlilik” meselesinin toplumsal hayattaki yerini de komik bir dille sorgulayıp bu noktadaki çarpıklıkları gözler önüne seriyor.
Çınar sanat atölyesinin bu sezon ki üçüncü oyunu olan Lütfen kızımla Evlenirmisiniz de yine seyircisi ile bütünleşen bir komedi de buluştuklarını söyleyen Çınar sanat atölyesi sanat yönetmeni Ferhat Üstün, Konyalı tiyatro severlere oyunlarına gösterdikleri ilgiliden dolayı  teşekkür etti. -Süleyman Sayan-
Bu yıl kaybettiğimiz ünlü tiyatro ve Edebiyat yazarı Muzaffer İzgü’nün yazdığı oyunu Ender Kaya ve Ferhat Üstünbirlikte yönettiler.Oyunun yönetmen yardımcılıklarını Özlem Demirel ve Bilge Dağlı yaparken Oyunda Kübra Uğur ,Tuğba Özkan,Kürşat Demirel,Kemal İncesöz,Halil Özoğlan  rol alıyor.
Çınar Sanat Atölyesi derneği başkanı Adnan Alkan yaptığı açıklamada “Çınar koca bir dev olma yolunda emin adımlarla yürüyor.Çınar’ın geleceğini ise Çınar Çocuk Akademisi’ndeki filizlerle sağlama alıyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.