Çipan: Bylock'çular tutuklu yargılansın

Çipan: Bylock'çular tutuklu yargılansın
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ın gözaltına alındıktan sonra serbest kalmasına tepki göstererek, "“BYLOCK” programını kullanan herkes, Millete ve Devlete Kast Etme zannıyla tutuklu yargılanmalıdır" dedi

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan'ın gözaltına alındıktan sonra serbest kalmasına tepki göstererek, "“BYLOCK” programını kullanan herkes, Millete ve Devlete Kast Etme zannıyla tutuklu yargılanmalıdır" dedi.

Çipan'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

15 Temmuz 2016 Hain darbe girişimi öncesindeki adıyla, Paralel Devlet Yapılanmasının devletimizin kılcal damarlarına kadar nüfus ettiği 15 Temmuz ve sonrasında ortaya çıkmaktadır. 15 Temmuz sonrası FETÖ olarak adlandırılan yapının devlete sızmak ve örgüt üyeleriyle gizli haberleşebilmek için “BYLOCK” isimli programı kullandıkları ortadadır.

Bu hain yapının “BYLOCK” isimli program üzerinden Spordan Siyasete, Ticaretten Bürokrasiye kadar bir çok alana sızdığı aşikardır.

Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin üstün devlet adamlığı, liderlik özellikleri, öngörüleri, cesareti ve Önce Ülkem ve Milletim düsturu ile 15 Temmuz hain darbe girişimi başarısızlığa uğratılmış, milletimizin ve devletimizin başına bela olan bu hain yapıdan kurtulma ve hesaplaşma imkanı bulunmuştur.

13 Ayı aşan bir sürede halen soruşturma ve gözaltılar sürmektedir. Son olarak ilimizde yapılan operasyonlar neticesinde, kamuoyunun yakından tanıdığı bazı isimlerin “BYLOCK” kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alındığı ve serbest bırakıldıkları iddiaları kamuoyunun gündeminde yer almaktadır. Bu operasyonlar neticesinde Konyaspor başkanlığı görevi sürdüren Ahmet Şan evinde arama yapılarak gözaltına alınmış, ancak öğrendiğimiz kadarıyla “Etkin Pişmanlıktan” yararlanarak serbest kalmıştır.

Unutulmamalıdır ki etkin pişmanlık aynı zamanda bir itiraf ve itiraflar zinciridir.

Aşçıdan Şoföre, Öğretmenden Muhasebeciye, Pazarcıdan Odacıya bir çok isim, Bylock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle halen tutukludur, yargılanmaktadır.

Yaptım, ettim, işbirliğim vardı, bazı örgütçüleri tanırdım ama şimdi pişmanım diyenler “SERBEST” kalmaktadır, tutuksuz yargılanmaktadır. “Ben Pişmanım” diyen herkes serbest mi kalacaktır.” Örneğin, Adil Öksüz yakalanıp “Etkin Pişmanlıktan” yararlanmak ve itirafçı olmak istese serbest mi kalacaktır? Peki ya Fetullah Gülen, Abdullah Aymaz, Abdülkadir Dikici ve benzeri firari sanıklar da bu haklardan mı yararlanacaklar.

“Etkin Pişmanlık” dayısı olanları kurtarmak, korumak adına kullanılmamalıdır. Soruşturma ve yargılamalar sulandırılmamalıdır. 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları, gazilerimizin ve Türk Milletinin vicdanı rahatsız edilmemelidir.

Hangi makam, mevki sahibi olursa olsun, kim kimin dayısı yeğeni, eniştesi kayını olursa olsun, FETÖ/PDY ile iltisaklı hatta iltisak şüphesi olanların bile tamamı tavizsiz yargılanmalıdır. Yargılamaları engellemek için ya da birilerine iltimas gösterilmesi için veya şüphelilerin rahatı adına ricacı olmaya kalkanlar da kamuoyuna ifşa edilmelidir. Aksi halde, örgüt halen güçlüymüş, etkinmiş izlenimi verir, Türk Milleti Moral ve Motivasyonunu kaybeder.

Kuşlar uçup gitmeden, takiyye yalan ve kayırmalara sebep olmadan, hatta bu imajın doğmasına bile sebep vermeden tedbirler uygulanmalı, adalet gecikmeden tecelli etmelidir.

Terör örgütü için hayati önem taşıyan “BYLOCK” programını kullanan herkes, Millete ve Devlete Kast Etme zannıyla tutuklu yargılanmalıdır. Bu konuda Liderimizin emri ve Türk Milliyetçisi olmanın huzuru ve gereğiyle Devletimizin her daim yanında olduğumuzu kamuoyuna bir kez daha beyan eder, saygılar sunarım.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum