Uğur Özteke

Uğur Özteke

Cıvıloğlu bölgesindeki rezalet!

Cıvıloğlu bölgesindeki rezalet!

Soğuk, ayaz, kuru hatta gri bir pazar gününden tüm okurlarımıza en içten ve samimi duygularımızı sunarak yazımıza başlıyoruz.

Bugün pek çok okurumuz için tatil günü. Biz ise bildiğiniz gibi çalışmaya tam gaz devam. Ama biz her gün çalıştığımız için çok mutluyuz huzurluyuz. Yatıp kalkıp Allah’a şükrediyoruz ki sağlıklıyız, çalışma imkanımız var ve de özgürüz.

Allah herkese kalbine göre ne hayırlı ise onu versin.

……….

Biz yine şehrin “Erol Taş’ı”(!) olarak sizlerden gelenlerle yerel gündemi takip etmeye ve gündemi oluşturmaya devam ediyoruz.

Dün bize inanan güvenen duyarlı bir okurumuz yazdıklarını sizlerle paylaşacağız. Ama o yazılanlardan sadece bir kısmını yazacağız dahası yazabileceğiz. Geri kalan kısmını zaten yetkili ve etkili büyüklerimiz anlayacaklardır.

“Uğur Bey;

Şimdi size buradan anlatacağım olayda bazı kelimeleri hiç kullanmayacağız. Karatay Belediyesinin yakınında bulunan bir Cıvıloğlu Camimiz var. Bu caminin kıblesinde de iş merkezi ile arasında 500-600 metrekare civarında bir yeşil alan var. İşte tam burada akşam hava kararınca rezalet ne acı ki diz boyu.

Belediyemizde yüzlerce zabıta var müdür var, yetkili var, görevli var. Allah rızası için burada neler oluyor bir tanesi gitsin esnafı bir dinlesin.

Bizler asla yeşile ve yeşil alana karşı değiliz. Zaten olamayız da.  Ama burada bu olaylara bizzat gözlerimizle şahit olduğumuz için çözümün acilen alınması lazım. Bu alanın düzenlenmesi, aydınlatılması, art niyetli kötü insanlar için caydırıcı olması, hatta güvenlik ve istenmeyen durumlara karşı da kesinlikle güvenlik kamerası yerleştirilmesi lazım. Hayırlı Günler.”

……………

Pazar pazar yine can sıkıcı bir durum ama ne yapacaksınız?  Vatandaş iyiyi de görüyor kötüyü de. Güzeli de görüyor çirkini de. Okurlarımız görecek bize iletecek biz yazacağız yetkililer okuyup düzeltecekler inşallah.

………….

Yine bir koskoca Hazreti Mevlana’yı anma ve Şeb-i Arus törenini geride bıraktık. Buraya kadar her şey güzel. İşte şimdi sıkıntılı ve can sıkıcı günler başlıyor. Çünkü artık İstanbul yani Dünya Kenti İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin en az 50 ilinde ilçesinde Hazreti Mevlana’yı anma etkinlikleri ve sema gösterileri yapılacak.

Yani kopya törenler ve de semalar.

Allah hakkımızda hayırlısını versin. En başta bize olmak üzere millete de akıl fikir izan versin.

Sizlere iyi tatiller bizlere çok çok çalışma güç ve kuvveti ile bugünlük Allahaısmarladık.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Uğruna fedakarlık yapamadığın sevgiyi yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme!

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Hastane önlerinde ikinci sıra uygunsuz park yapma alışkanlığından vazgeçtiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR