Cizre'de "52. Kütüphane Haftası" etkinliği

Cizre'de "52. Kütüphane Haftası" etkinliği
Etkinlik kapsamında bir araya gelen Cizreli gençler kitap okudu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 52. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca gerçekleştirilen "Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sayesinde teröristlerin temizlenmesi, kazılan çukurların kapatılması ve tuzaklanmış patlayıcılar imha edilmesinin ardından yaraların sarılmasına devam edilen Cizre'de Kütüphane Haftası dolayısıyla Kırmızı Medrese'de düzenlenen etkinliğe Cizreli gençler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliği gerçekleştiren AK Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, burada yaptığı konuşmada, gençlerle bir saat kitap okuduklarını söyledi.

Bundan böyle sadece Kütüphane haftasında değil ilçede bulunan tarihi mekanlarda haftada bir kitap okuma etkinliği düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Atan, "Düne kadar Şehri Nuh'un diyarı terörle anılıyordu. Bundan sonra ülkemizin en güzel diyarı Dicle nehri, sevgi, kardeşlik ve barış ile anılacak" şeklinde konuştu.

Atan, etkinliğin ardından katılımcılara çeşitli hediyeler dağıttı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.